TANDOORI RESTAURANT

   

       back to main page

 

view all dishes

tous les plats

               INDIAN BREADS / PAIN INDIEN / INDIEN BROT 

 

52. NAAN                                                                                                                                                 2,50 

fine Indian wheat flour bread freshly baked in Indian clay oven.

pain fin indien cuit frais au four typiquement indien.

feines Indisches Brot frisch gebacken im typisch indischen Ofen.

 

 

53. NAAN BUTTER / BEURRE / BUTTER                                                                               3,50         

leavened Indian wheat flour bread baked in Indian clay oven with butter.

pain indien cuit frais avec du beurre au four typiquement indien.

feines Indisches Brot frisch gebacken mit Butter im typisch indischen Ofen.

 

 

54. PARATHA                                                                                                                                       3,50   

whole wheat flour freshly baked with butter.

pain complet cuit frais avec du beurre.

feines Brot frisch gebacken mit Butter.

 

 

55. GARLIC NAAN                                                                                                                         3,50   

fine Indian flour baked with garlic.

pain fin indien cuit avec de l’ail.

feines Indisches Brot gebacken mit Knoblauch.

 

 

56. KEEMA NAAN                                                                                                                             4,00                

fine Indian flour bread stuffed with meat and baked.

pain fin indien cuit et farci à la viande hachée.

feines Indisches Brot gebacken und gefüllt mit gehacktem Fleisch.

 

 

57. KHANDANI  NAAN                                                                                                                          3,95                   

fine wheat Indian flour baked with cashew nuts and walnuts.

pain fin indien cuit avec des noix de cajou et des noix.

feines Indisches Brot gebacken mit Cashewnüssen und Walnüssen.